$imgalt

Waarom Rentokil?

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Waarom Rentokil?

Al meer dan 85 jaar beschermt Rentokil bedrijven en particulieren in heel België en het Groothertogdom Luxemburg tegen alle soorten ongedierte. Rentokil bestrijdt niet alleen ongedierte: een groot deel van onze activiteiten draait rond preventie – ervoor zorgen dat ongedierte geen kans maakt om uw bedrijf of huis binnen te dringen.

This video player requires JavaScript.

De diensten van Rentokil

Het risico op ongedierte en de schade die ongedierte kan veroorzaken, is afhankelijk van de activiteiten van het bedrijf en de onmiddellijke omgeving. Het is dan ook belangrijk dat u zich laat adviseren door een expert in ongediertebestrijding en –preventie voor het uitwerken van een ongedierteplan op maat van de specifieke noden van uw bedrijf.

Rentokil, biedt u een breed spectrum aan diensten zodat u voor elk ongedierteprobleem een passende, effectieve oplossing hebt. Vooraleer een voorstel op papier wordt gezet, komt één van onze ongedierte-experts langs om een grondige inspectie (GRATIS voor bedrijven!) te doen en de eventuele risico’s op uw locatie te evalueren of om de bestaande problemen in kaart te brengen.

Rentokil: Kwaliteit eerst

Rentokil Pest Control biedt een gespecialiseerde service voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Wij zorgen ervoor dat ongedierte uw productieproces niet kan verstoren en dat het kwaliteitsniveau dat uw klanten en de voedselveilgheidsinspecties eisen, permanent gegarandeerd wordt. Wij begeleiden en ondersteunen onze klanten tijdens auditcontroles. Onze kwaliteitsinspecteurs zijn stuk voor stuk experts in HACCP. Zij kunnen u als geen ander raad geven over de beste manier om ongedierte preventief te weren uit uw bedrijf.

De know-how van Rentokil

Rentokil Pest Control biedt u de nieuwste technologie die er op de markt van ongediertebestrijding te vinden is. Ons ervaren en degelijk opgeleid personeel staat garant voor een unieke service. Wij beschikken over een eigen Research & Development Centre waar constant gezocht wordt naar nieuwe oplossingen, producten en technieken om het ongedierte te slim af te zijn. Vooral “groene technologieën” waarbij geen biociden gebruikt worden, zijn een absolute prioriteit voor Rentokil.

Bewezen bescherming

 • Uitgebreide ervaring en expertise - We verzorgen al jarenlang de ongediertebestrijding en -preventie bij duizenden klanten, in alle sectoren, wereldwijd.
 • Sector specifieke expertise - We weten wat er nodig is om uw bedrijf effectief te beschermen tegen alle soorten ongedierte..

Betrouwbare service

 • Getraind en gecertificeerd personeel - Al onze service medewerkers hebben het intensieve trainingsprogramma van Rentokil afgerond. Ze zijn opgeleid om zelfstandig de ongediertebestrijding en -preventie op locatie uit te voeren.
 • Permanente opleiding - Gedurende hun hele loopbaan volgen onze ongediertebestrijders vervolg- en herhalingsopleidingen zodat zij steeds de allernieuwste technieken onder de knie hebben om het ongedierte op een efficiënte en effectieve manier te bestrijden.

De nieuwste producten

Ongedierte past zich snel en gemakkelijk aan. Helaas voor hen, maar Rentokil doet dat ook. Constant investeren in onderzoek en ontwikkeling is belangrijk voor ons om ongedierte één stap voor te blijven. De activiteiten van Research & Development worden altijd bepaald door de feedback van klanten: zij vertellen ons wat ze nodig hebben.

Rentokil: alles in één

 • Of u nu behoefte hebt aan betrouwbare ongediertepreventie, een snelle reactie op noodsituaties, training in ongediertepreventie voor uw werknemers of inspecties door onze deskundige biologen: Rentokil biedt de hulp die u nodig hebt.
 • Daarnaast beschikken wij over myRentokil, - ons uniek online & realtime rapportagesysteem dat u toelaat om 24/7, altijd en overal, alle ongedierte-activiteiten in uw bedrijf te raadplegen. Nu ook beschikbaar in een App voor uw SmartPhone.

Centraal aanspreekpunt

 • Wij kunnen onze multi-site klanten een centraal aanspreekpunt en lokale ondersteuning bieden, op basis van een nationale of internationale overeenkomst.
 • Dit geeft u zekerheid en continuïteit, op al uw vestigingen.

Discretie, snelheid en flexibiliteit

 • Wij bieden steeds een snelle service: u belt ons en wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen.
 • Absolute discretie is bij Rentokil gewaarborgd.

Expertise op het gebied van wet- en regelgeving

Onze kennis van de relevante wet- en regelgeving geeft u gemoedsrust. Wij kennen de eisen van audit organisaties en helpen u om uw audits vlekkeloos te doorstaan. Rentokil biedt u:

 • Op maat gemaakte contracten
 • Regelmatige servicebezoeken om te controleren op ongedierte
 • QA-inspecties en pre-audit inspecties door speciaal opgeleide medewerkers