$imgalt

Voorraadinsecten

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Voorraadinsecten

Er zijn veel verschillende soorten voorraadinsecten die zich tegoed doen aan stocks van voedingswaren en andere producten. Deze parasieten kunnen hele stocks vernietigen zoals gedroogde vruchten, granen, noten, enz. maar ze houden ook van tabac.

Voorraadinsecten vormen een bedreiging voor de hygiëne en de gezondheid. Ze komen zowel voor in privé woningen als in bedrijven waar voedselvoorraden aanwezig zijn zoals de voedingsindustrie en de logistieke sector maar ook bij bakkers, voedingwinkels en restaurants. (link to your busines Food processing, logistics, retail food, retail food, Horeca)

Een infestatie door voorraadinsecten kan catastrofale gevolgen hebben doordat voorraden onbruikbaar worden voor comsumptie.

Het is essentieel om de oorzaak van de besmetting te vinden en ze zo snel mogelijk effectief te bestrijden. De experts van Rentokil zijn speciaal opgeleid om het soort insect te determineren en een gepaste oplossing voor uw specifiek probleem voor te stellen.

Neem contact op met Rentokil op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een e-mail als u een probleem hebt met voorraadinsecten.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Mogelijke schade door voorraadinsecten

Hoewel voorraadinsecten klein zijn, kunnen ze grote schade toebrengen aan machines en voedselvoorraden.

  • Spinsels van de larven kunnen ernstige verstoppingen en schade aan machines veroorzaken.
  • Besmet graan kan opwarmen, wat kan leiden tot de versnelling van het probleem en kan leiden tot problemen met vocht, schimmel en zelfs massaal kiemen van graan.
  • Bederven van etenswaren en goederen.
  • Niet-naleving van de wetgeving kan leiden tot grondstoffen die worden afgekeurd.
  • Besmetting van grondstoffen en levensmiddelen door uitwerpselen.

Bij Rentokil, hebben we een team van deskundigen met jarenlange ervaring in de voedingsindustrie om problemen met voorraadinsecten op te lossen. Ons team bestaat uit onafhankelijke QA inspecteurs, een entomoloog en bestrijdingstechnici.

We kunnen problemen met voorraadinsecten snel en effectief voor u oplossen. Daarnaast bieden we uitgebreide QA inspecties om eventuele problemen snel te identificeren, nog voordat de insecten zich kunnen ontwikkelen tot een plaag.

Wilt u weten of u problemen heeft met voorraadinsecten? Lees hoe u de tekenen van voorraadinsecten kunt herkennen.

Neem contact op met Rentokil op het gratis nummer 0800 20 123 of stuur ons een e-mail als u een probleem hebt met voorraadinsecten.