Vogels

Vogel- & duivenwering

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Duivenwering van Rentokil

Hebt u een probleem met duiven of andere vogels? Duiven kunnen heel wat overlast veroorzaken: hun uitwerpselen zijn vuil en onhygiënisch. Ze kunnen dakgoten verstoppen en monumenten of gevels beschadigen. Bovendien kunnen ze gevaarlijke situaties veroorzaken doordat oppervlakken - zoals trottoirs bijvoorbeeld - glad worden en er dus risico is op uitglijden. Een grote hoeveelheid duiven of vogels kan ook heel wat lawaaihinder veroorzaken.

De kosten voor het verwijderen van vogel- en duivenuitwerpselen lopen vaak op tot enorme bedragen. Daarom is het beter om preventief duivenwering aan te brengen zodat u duiven en andere vogels geen kans geeft om uw gebouw te bevuilen en hinder te veroorzaken.

Rentokil beschikt over verschillende soorten duivenwering. Alle systemen zijn quasi onzichtbaar en de keuze van het systeem hangt af van de plaats waar de duivenwering aangebracht moet worden.

Rentokil kan ook instaan voor de reiniging van bevuilde plaatsen en oppervlakken met een beperkte oppervlakte. Voor de reiniging van façades, kunt u contact opnemen met onze collega’s van Rentokil Specialist Hygiene.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan