$imgalt

Vliegen

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Risico’s van een vliegenplaag

Een vliegenplaag in uw bedrijf is iets wat u best probeert te vermijden. De gevolgen van een vliegenplaag kunnen zonder twijfels een negatieve impact hebben op uw zaak.

$imgalt
  • Irritatie van klanten en werknemers - Vliegen die rond je oren vliegen werken op de zenuwen, werken deconcentrerend en geven een slechte indruk.

  • Schade aan uw imago en reputatie - Het is een algemeen gegeven dat negatieve ervaringen zich sneller verspreiden dan positieve. Uw klanten en werknemers kunnen zeer snel schade aanrichten aan uw reputatie – zeker nu sociale netwerken geïntegreerd zijn in het dagelijks leven.

  • Besmetting van voedingsproducten ; productie- of voorraadverlies - Vliegen die op voedingstocks lopen zijn echt af te raden omdat ze constant op rottend organisch materiaal zitten. Bovendien is hun manier van eten door over te geven niet echt smakelijk en hygiënisch te noemen. Opgeslagen voeding die werd blootgesteld aan vliegen is hoogstwaarschijnlijk niet meer geschikt voor consumptie.

  • Hygiëne - De aanwezigheid van vliegen wordt vaak geassocieerd met vuilheid en een gebrek aan hygiëne. Hun uitwerpselen – kleine zwarte stipjes - bevuilen alle oppervlakken waar ze op neerstrijken. Bovendien zijn vliegen erg irritant voor uw werknemers en klanten omdat ze een storend gezoem produceren en onhygiënisch zijn.

  • Niet conform an de wetgeving - De wetgeving en normen inzake hygiëne et voedselveiligheid zijn erg strikt. De aanwezigheid van vliegen in bepaalde voedingsectoren zoals Horeca of de Voedingsindustrie kan leiden tot een (tijdelijke) sluiting als blijkt dat de hygiënenormen niet werden nageleefd. Onnodig te zeggen dat dit ernstige financiële gevolgen kan hebben.

  • Gezondheid - Aangezien ze dragers zijn van ziekten en bacteriën zijn vliegen een reëel gevaar voor de gezondheid. Zij kunnen wel 100 ziektekiemen transporteren : tyfus, cholera, salmonella, dysenterie, tuberculose, antrax en parasieten. Sommige vliegen zjin resistent geworden aan de meest gebruikte insecticiden wat de vliegenbestrijding geenszins vergemakkelijkt. Een belangrijke infestatie vraagt meestal een interventie van een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in de bestrijding van vliegen.

Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid. Bovendien ondervindt u geen enkele hinder van de bestrijding van vliegende insecten. U kunt ons GRATIS opbellen voor informatie over een professionele bestrijding van vliegen op het nummer 0800/20 123 of stuur ons een email.

Onze vliegen experts kunnen:

  • U raad geven over de beste aanpak tegen vliegen.
  • Een afspraak regelen op het tijdstip dat u best past.
  • De nodige aanpassingen doen in uw bedrijf om vliegen te weren.
  • De meest aangepaste behandeling tegen vliegen uitvoeren op een manier die veilig is voor uw klanten en medewerkers.