Textielinsecten

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Textielinsecten Bestrijden

Veel textielinsecten komen binnen via vogels en hun nesten. Zodra de vogels het nest verlaten hebben, komen de textielinsecten uw gebouw binnen, op zoek naar een nieuwe bron van voedsel.

Hygiëne speelt een belangrijke rol in het beheersen van een probleem met textielinsecten. Stofzuigen helpt om vervellingshuidjes en eitjes te verwijderen. Op deze manier doorbreekt u de natuurlijke levenscyclus en vermindert de populatie in uw gebouw of woning. Zuig vooral goed onder meubels en langs plinten.

Ook het regelmatig luchten en wassen van kleding en zorgvuldig opbergen van kleding kan helpen.

  • Stofzuigen - Vergeet niet te stofzuigen onder meubels en langs de plinten. Als u een probleem hebt textielinsecten moet u de stofzuigerzak onmiddellijk buiten weggooien.
  • Opbergen van kleding en andere stoffen producten - Als u van plan bent om kleding of producten gemaakt van dierlijk materiaal voor een langere tijd op te bergen, zorg ervoor dat alles gewassen is. Wikkel alles in plastic om ze te beschermen tegen textielinsecten.

Bestrijding van Textielinsecten

Professionele behandelingen kunnen een besmetting effectief verwijderen zonder nadelige gevolgen voor delicate items of waardevolle voorwerpen, zoals in musea of bij antiquairs.

Een professionele service is van cruciaal belang om het ongedierte te identificeren en een oplossing op maat te bieden voor een succesvolle bestrijding.

Textielinsecten zijn verschillende soorten insecten, die op verschillende manieren bestreden moeten worden. De service medewerkers van Rentokil hebben een uitgebreide opleiding genoten en kennen de gewoonten en de levenscyclus van verschillende textielinsecten zodat zij de meest effectieve bestrijdingsmethode kunnen toepassen. Naast het bestrijden van textielinsecten, geven wij u ook advies over het voorkomen van schade door textielinsecten.