Muis in Huis

Neem contact met ons op 0800 20 160  of Contact Us

Effectief rattenvergif

Ratten en muizen zijn soms hardnekkige schepsels. Als u te kampen hebt met knaagdieren in uw omgeving, dan is rattenvergif één van de snelste en meest efficiënte manieren om ze te verwijderen.

Rentokil Pest Control beschikt over diverse soorten rattenvergif, geschikt voor gebruik binnen en buiten, en in verschillende vormen. Al ons chemisch rattenvergif bevat Bitrex. Bitrex is de meest bittere smaak voor de mens, dus als een mens of huisdier per ongeluk het Rentokil rattenvergif inneemt, dan zal hij/zij het onmiddellijk weer uitspugen.

Het gebruik van rattenvergif door onze servicemedewerkers gebeurt meestal in het kader van een concreet bestrijdingsplan waarbij regelmatige controles worden uitgevoerd. Er wordt een gedetailleerd inspectieschema opgesteld dat ervoor moet zorgen dat uw gebouwen vrij blijven van ongedierte – zonder dat dit overlast bezorgt aan uw personeel en zonder dat uw zaak er nadelen van ondervindt.

Het Rentokil rattenvergif wordt in beveiligde lokazen gelegd en even later behoort uw ratten- of muizenprobleem voorgoed tot het verleden.