Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Ongedierte identificatie

Identificeer ongedierte

Gebruik de Ongedierte ID tool van Rentokil en kom erachter welk ongedierte uw woning of bedrijfspand is binnengedrongen. Kies uit een lijst van veel voorkomende ongediertesoorten en beantwoord een aantal vragen om de selectie te verkleinen. Zodra u weet met welk soort ongedierte u te maken hebt, kunt u effectieve maatregelen nemen om het ongedierte te bestrijden en in de toekomst te voorkomen.

Van welke soort ongedierte heb ik last?

Wilt u weten welke mier er in uw keuken rondkruipt? Welke kakkerlak er is binnengedrongen? Of wat voor kevertjes er in uw voedselvoorraad zitten?

Er komen veel soorten ongedierte voor in Belgische huizen en bedrijven. Een aantal soorten ongedierte herkennen we allemaal, maar er zijn ook soorten die wat minder bekend zijn. Ongedierte ID helpt u te bepalen van welk soort ongedierte u last hebt.

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Weet met welk ongedierte u te maken hebt

Een tijdige en correcte determinatie van het soort ongedierte helpt u:

  • Gezondheidsrisico's en schade aan uw bedrijf of woning te verminderen.
  • Tijd en geld te besparen, omdat u sneller maatregelen neemt om een plaag te voorkomen.
  • De beste en meest effectieve manier van bestrijding of preventie te kiezen.

Bespaar tijd en geld door Ongedierte ID te gebruiken zodra u ongedierte in huis ziet. Een snelle en correcte identificatie kan een plaag voorkomen, doordat u direct maatregelen kunt nemen om het ongedierte te bestrijden of voorkomen.