NL Windmill

Nutsbedrijven

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Ongediertebestrijding voor nutsbedrijven

Nutsbedrijven moeten een groot aantal facetten beheren – productie, opslag, levering, openbaar vervoer, gebouwenbeheer – en kunnen daardoor kwetsbaar zijn voor ongedierteproblemen. Rentokil Pest Control werkt al heel wat jaren samen met de grootste nutsbedrijven in België om globale oplossingen voor ongedierteproblemen uit te werken. Ze zijn zo ontworpen dat uw activiteiten kunnen blijven doorgaan, uw kosten beperkt blijven en u uw klanten tevreden kunt houden.

Al onze technici zijn volledig opgeleid om doelgericht en discreet aan het werk te gaan in kantoren. Zij doen dit zonder uw personeel te hinderen of te alarmeren en gebruiken steeds zo weinig mogelijk biociden – geheel in overeenstemming met ons engagement voor een milieuvriendelijke ongediertebestrijding.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

De diensten van Rentokil

Effectiviteit en meerwaarde

De nutsbedrijven die klant zijn bij Rentokil stellen het op prijs dat wij onze technische expertise zeer lokaal kunnen inzetten: Rentokil is een nationaal actief bedrijf met een lokale service. dat maakt dat wij - in geval van problemen - zeer snel kunnen handelen.

Bij Rentokil kunnen nutsbedrijven zelf bepalen welke dienst ze op de verschillende plaatsen nodig hebben. Sommige sites hanteren de nultolerantie voor ongedierte, terwijl op andere plaatsen een degelijke basiscontrole en aanpak voldoende zijn.

Met ons nationaal netwerk meer dan 90 servicepunten is Rentokil het enige bedrijf voor industriële ongediertebestrijding in België dat op elk moment een technicus ter plaatse kan sturen. Onze medewerkers hebben in veel gevallen een nauwe samenwerking opgebouwd met de nutsbedrijven. Ze stellen hun kennis over de gewoonten, voorkeuren en leefpatronen van ongedierte ten dienste van u en houden zo uw toeleveringsnetwerk en uw bedrijf uit de problemen.