banner-certificado-de-control-de-plagas

Ongedierte in bedrijven

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Steeds een gekwalificeerde medewerker bij u in de buurt

Snelle, discrete en veilige service voor alle soorten ongedierte

Uw gecertificeerde partner in auditondersteuning

Ongediertebestrijding in bedrijven

Rentokil is uitgegroeid tot de marktleider in de ongediertebestrijding en -preventie dankzij de samenwerking met klanten uit verschillende sectoren waarvoor wij uitermate efficiënte oplossingen hebben uitgewerkt. De proactieve aanpak van Rentokil biedt uw bedrijf een maximale bescherming tegen ongedierte.

Wij beschikken over een ervaring van meer dan 80 jaar en maken deel uit van een internationale groep met vestigingen over heel de wereld. Toch werken wij zeer lokaal doordat ons netwerk van servicepunten verspreid is over heel het land. Er is altijd iemand bij u in de buurt om u een snelle, discrete en doeltreffende service te bieden.

In welke sector u ook actief bent: Rentokil heeft een passende oplossing voor uw probleem met ongedierte. Onze servicemedewerkers worden continu opgeleid en zijn echte experts in ongedierte. Al onze oplossingen worden op maat van de klant uitgevoerd omdat de situatie van elk bedrijf anders is.

Het is belangrijk dat uw bedrijf voldoet aan alle wettelijke vereisten. Onze experts kunnen u daarbij helpen. Rentokil kan u bijstaan zodat uw bedrijf conform is aan de normen op de voedselveiligheid en beantwoordt aan de HACCP standaard die verplicht is voor bedrijven die met voedingswaren te maken hebben.

Bovendien is ons online en realtime rapportagesysteem myRentokil een grote hulp bij de controles van auditorganisaties zoals BRC, AIB, GMP, IFS … U kan er rapporten en analyses creëren waarmee u kan aantonen dat u uw ongediertepreventie en ongediertebestrijding volledig onder controle hebt. Bij Rentokil is uw ongediertebestrijding in goede handen. Lees meer over onze behandelingen tegen kakkerlakken, vliegen en muizen.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Meest voorkomend ongedierte

Kwaliteit eerst

Rentokil Pest Control biedt een gespecialiseerde service voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Wij zorgen ervoor dat ongedierte uw productieproces niet kan verstoren en dat het kwaliteitsniveau dat uw klanten en de voedselveilgheidsinspecties eisen, permanent gegarandeerd wordt. Wij begeleiden en ondersteunen onze klanten tijdens auditcontroles. Onze kwaliteitsinspecteurs zijn stuk voor stuk experts in HACCP. Zij kunnen u als geen ander raad geven over de beste manier om ongedierte preventief te weren uit uw bedrijf.

Het hele jaar door beschermd tegen ongedierte

Veel bedrijven hebben een servicecontract met Rentokil waarmee ze het gehele jaar door beschermd zijn tegen ongedierte. In dit contract staat hoe vaak per jaar een vakbekwame, lokale servicemedewerker bij u langs komt, en welke ongediertesoorten hij bestrijdt en/of monitort.

Tijdens de servicebezoeken controleert de servicemedewerker de huidige situatie binnen uw bedrijf. Hij kijkt of er activiteit van ongedierte is. Als er ongedierte wordt aangetroffen start hij direct de bestrijding, hij onderhoudt de geplaatste vallen en lokazen, voert preventieve acties uit en geeft u advies over hygiëne, voorraadbeheer en bouwkundige staat van uw pand.

Met een servicecontract van Rentokil bent u het gehele jaar door op de hoogte van eventuele ongedierteproblemen. Daarnaast laat u zien dat u ongedierte serieus neemt. Onze medewerkers zijn uitgebreid opgeleid in het herkennen van de signalen van ongedierte. Zij zullen eventuele problemen tijdens hun inspectie opmerken, voordat u dat zelf doet.

Een oplossing op maat voor elke sector

Het risico op een infestatie door ongedierte hangt af van de activiteit en de ligging van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat wij elke situatie apart evalueren zodat uw ongedierteplan perfect aansluit op uw organisatie.

Zo zijn motten bijvoorbeeld een groter risico voor textielbedrijven, kakkerlakken in voedingsbedrijven en bedwantsen in hotels. Vergewis u ervan dat u bij de uitwerking van uw ongedierteplan rekening houdt met alle mogelijke risico’s waarmee uw bedrijf kan geconfronteerd worden. Onze experts in ongediertebestrijding en -preventie kunnen u daarbij zeker helpen.