Technician

Ongedierte in huis

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Steeds een gekwalificeerde medewerker bij u in de buurt

Snelle, discrete en veilige service voor alle soorten ongedierte

Uw gecertificeerde partner in auditondersteuning

Ongediertebestrijding bij particulieren

Ongedierte past niet binnen een prettige woon- en leefomgeving. U doet er alles aan om uw woning schoon en hygiënisch te houden. Toch kan het gebeuren dat ongedierte zijn weg naar binnen heeft gevonden. Sommige ongediertesoorten zoals wespen, bedwantsen, vlooien en zilvervisjes hebben niets te maken met hygiëne. Andere ongediertesoorten, zoals muizen, ratten en kakkerlakken komen graag naar binnen als er bij u, of bij uw buren, voldoende voedsel of nestgelegenheid te vinden is.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Vliegende insecten

Knaagdieren en mollen

Wat gebeurt er als u Rentokil belt?

Hebt u ongedierte in huis ontdekt, bel dan direct met Rentokil op het nummer 0800 20 123. Ongedierte plant zich razendsnel voort. Daarnaast leven de meeste ongediertesoorten ‘s nachts. Ongedierte kan dus al een behoorlijke tijd in uw woning leven, voordat u het ontdekt.

Een van onze experts in ongediertebestrijding zal contact met u opnemen om uw woning grondig te komen inspecteren en et bepalen welk probleem u hebt en hoe erg het is. Daarna komt een gespecialiseerde servicemedewerker bij u langs om de behandeling uit te voeren - 1 of meerdere keren in functie van het soort ongedierte. Bovendien geeft hij u advies over hoe welke maatregelen u het best neemt om te voorkomen dat u in de toekomst opnieuw problemen krijgt want preventie staat hoog in het vaandel bij Rentokil. Als u dat wenst, kan onze medewerker meteen de nodige weringswerken uitvoeren.

Veiligheid staat centraal bij alle behandelingen die wij uitvoeren. Onze lokazen zijn steeds beveiligd zodat uw kinderen en huisdieren er niet bij kunnen en in de mate van het mogelijke werken wij met “groene” oplossingen.