$imgalt

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

24/7 op de hoogte zijn van uw muizenbestrijding

PestConnect van Rentokil is de nieuwe standaard in ongediertepreventie en – bestrijding. Uw bedrijf is permanent beschermd tegen muizen doordat belangrijke bedrijfsruimten continu op afstand bewaakt worden met behulp van geavanceerde technieken.

This video player requires JavaScript.

PestConnect is het ultieme wapen tegen muizen

 • Continue bescherming - 24/7/365 bewaking tegen het binnendringen van muizen en minimaliseren van de risico’s door directe waarschuwing.

 • Onmiddellijke en effectieve behandeling - RADAR bestrijdt muizen op een humane en hygiënische manier waardoor de kans op besmetting beperkt blijft.

 • Real-time rapportage - Eenvoudige toegang tot de gegevens en directe incidentenregistratie; online via ons online en realtime rapportagesysteem myRentokil, per SMS of via e-mail.

$imgalt

Hoe werkt PestConnect

$imgalt

PestConnect in uw bedrijf

PestConnect is geschikt voor verschillende klanten waar er een nultolerantie voor muizen is. Het bewaakt uw locaties 24/7, 365 dagen per jaar. Bedrijven die baat kunnen hebben bij PestConnect zijn onder andere:

De belangrijkste voordelen van PestConnect

 • Continue bescherming - 24/7/365 bewaking tegen het binnendringen van muizen en minimaliseren van de risico’s door directe waarschuwing.

 • Onmiddellijke en effectieve behandeling - RADAR bestrijdt muizen op een humane en hygiënische manier waardoor de kans op besmetting beperkt blijft.

 • Real-time rapportage - Eenvoudige toegang tot de gegevens en directe incidentenregistratie; online via myRentokil - online en realtime rapportagesysteem van Rentokil - per SMS of via e-mail.

 • Grote betrouwbaarheid - Het systeem controleert zichzelf en waarschuwt bijvoorbeeld bij een zwakke batterij, waardoor u altijd up-to-date en correct werkende toestellen hebt.

 • Verbeterde naleving van audits - Gecombineerd met andere ongediertebestrijdingsinformatie uit myRentokil levert PestConnect belangrijke garanties aan externe auditoren.

 • Compleet overzicht - De data worden direct vanuit de bedrijfsruimte naar myRentokil verzonden. Alle gegevens, inclusief historische data, worden opgeslagen en bewaard.

 • Risicobeheersing op maat - Flexibel systeem waarmee het niveau van alarmering kan worden afgestemd op het geldende risicoprofiel, locatiespecifieke voorwaarden of uw eigen wensen.

 • Download hier de PestConnect brochure

PestConnect biedt 24/7/365 bescherming tegen muizen

Detect

PestConnect biedt continue detectie van muizen door middel van de Rentokil RADAR toestellen. RADAR vangt de muis en doodt deze op humane wijze. Zodra een muis wordt opgemerkt alarmeert de RADAR het PestConnect systeem.

Alert

Zodra de muis gesignaleerd is, wordt er binnen 60 seconden een bericht naar de server van Rentokil verstuurd via het controlepaneel. Ook uw lokale servicemedewerker ontvangt alle details en indien gewenst ontvangt u een melding per e-mail. Bovendien wordt de informatie ook verwerkt in myRentokil waarin het volledige verloop van het incident wordt vastgelegd.

Respond

De servicemedewerker maakt een afspraak op een voor u geschikt tijdstip. Tijdens het bezoek verwijdert de servicemedewerker de muis uit de RADAR en stelt hij hem opnieuw in voor detectie. Hij onderzoekt hoe de muis de ruimte heeft kunnen betreden en adviseert over maatregelen waarmee dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Report

Alle acties van het servicebezoek worden vastgelegd in myRentokil. Het systeem is 24/7 beschikbaar en geeft real-time informatie. Alle ingevoerde informatie wordt opgeslagen, zodat u een compleet beeld kunt opbouwen van de activiteiten van het ongedierte.

Download hier de PestConnect brochure & de PestConnect Datasheet