Motten

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Motten: bescherm u tegen motten

De traditionele preventieve behandeling voor motten bestond uit mottenballen met naftaleen. Wij raden het gebruik van deze producten echter af, vanwege de chemicaliën die ervoor worden gebruikt en de geur die ze verspreiden.

Mottendodende strips zijn echter zeer effectief in het beschermen van opgeborgen kleding en andere stoffen, zonder dat ze een geur achterlaten.

Motten die in huis rondvliegen, kunnen worden bestreden met vliegen- en wespendodende sprays.

Als de bron van een kleine plaag gelokaliseerd is, kan het gebied worden behandeld met mieren- en kruipende insectenspray om de larven te doden. Stofzuig de plek na behandeling en herhaal de behandeling ten minste wekelijks, tot er geen tekenen meer zijn van een hernieuwde plaag.

Motten: professionele behandeling

Hoewel doe-het-zelf producten een goede oplossing zijn voor kleinere mottenproblemen, is voor grotere of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding vereist.

Rentokil servicemedewerkers beschikken over een breed assortiment krachtige insecticiden om motten aan te pakken.

De preventie en ongediertebestrijding van Rentokil biedt een service om mottenproblemen of elk ander ongedierteprobleem in huis aan te pakken. De service is snel, effectief en betaalbaar.

Voor meer advies of voor een bezoek van een van onze experts kunt u ons gratis bellen op 0800 20 160 of stuur ons een email.


Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Bedrijven

0800 20 123

Particulieren

0800 20 160