Motten

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Motten

Hoewel motten geen gevaar vormen voor de gezondheid kunnen ze toch erg lastig zijn omdat textielinsecten knap wat schade kunnen aanrichten aan kleding, stoffen, bontmantels, leder, tapijten en ander textiel. Zo ook voor voorraadinsecten: ze doen zich tegoed aan voedselvoorraden en leggen er eitjes in.

Naargelang de soort insect storten ze zich op allerlei materialen. Motten kunnen in alle fases van hun levenscyclus schade aanrichten: zowel als larve als als volwassen insect. Het is dus erg belangrijk om een probleem met motten snel aan te pakken alvorens het te laat is en er allerlei zaken weggegooid moeten worden.

Een kleine mottenplaag kan behandeld worden door het gebruik van insecticides die je in de handel kan kopen, maar een ernstigere infestatie vergt een professionele aanpak. Doe een beroep op een professionele ongediertebestrijder om motten te bestrijden. Wij stellen u dan een behandeling voor die aangepast is aan uw specifiek probleem.

De Rentokil experts in mottenbestrijding behandelen het probleem snel, efficiënt en veilig:

  • het is niet nodig om uw woning te ontruimen
  • de behandeling is veilig voor uw omgeving, gezin en huisdieren
  • u ondervindt geen enkele hinder van de werkzaamheden

Voor meer advies over de bestrijding van motten of voor een bezoek van een Rentokil mottenspecialist kunt u ons bellen op ons gratis nummer 0800 20 160.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Motten bestrijden: de oplossingen van Rentokil

Motten: wat kan je preventief doen?