mollen in de tuin

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Mollen vangen: mollenval en andere oplossingen

Is uw grasperk volledig omgewoeld, ziet het er beroerd uit en zit het vol gaten? Is uw tot in de puntjes verzorgd gazon nu plotseling bezaaid met hoopjes aarde en wordt het ondermijnd door een netwerk van ondergrondse tunnels? Zijn uw bomen en planten beschadigd? U kunt er zeker van dat dit het werk is van mollen.

Rentokil biedt nu een effectieve oplossing voor het bestrijden van mollen: parken, recreatiegebieden, tuinen en golfbanen - zowel voor residentiële klanten als bedrijven - kunnen voortaan snel behandeld worden tegen de aanwezigheid van mollen.

Een professionele mollenvanger komt bij u ter plaatse om de situatie te evalueren en om een offerte op te maken die aangepast is aan de omstandigheden.

Mollen vangen: tunnels behandelen met koolmonoxide - snel, effectief en zonder giftige residu’s

Met onze gespecialiseerde apparatuur verspreiden we rook in de mollentunnels waardoor de mollen gedood worden. Deze oplossing maakt gebruik van koolmonoxide en is snel en effectief.

De behandeling van tunnels met CO voor het bestrijden van molen is veilig voor de omgeving, milieuvriendelijk en vormt geen gevaar voor mensen en huisdieren. Uw tuin, sportveld of golfbaan zal er weer piekfijn uitzien en uw planten zullen bloeien als nooit tevoren.

Traditionele mollenvallen

Mollenvallen kunnen het best in de herfst en het voorjaar worden gezet, wanneer mollen het actiefst zijn. Voor snelle resultaten is het aan te raden om in de diepe tunnels meerdere vallen te zetten, al kan dat een dure oplossing zijn voor een eenmalig probleem.

Er zijn verschillende soorten mollenvallen te koop in de tuincentra maar je moet er iets van de leefgewoonten van mollen kennen om ze ook effectief te kunnen plaatsen. Let op: sommige mollenvallen kunnen ook erg gevaarlijk zijn voor uw kinderen en huisdieren als ze te dichtbij komen. Wees dus voorzichtig als u de vallen zelf plaatst en volg de instructies nauwkeurig op om letsels te vermijden.

Controleer de vallen elke dag op mollen die gevangen maar niet gedood zijn.

Als u absoluut zeker wil zijn van een effectieve aanpak van uw probleem met mollen, doe je best een beroep op een professionele mollenvanger die de juiste mollenval op de juiste plaats kan zetten om een goed resultaat te bereiken. De Rentokil mollenvangers zijn opgeleid om de tunnels op te sporen en vallen te plaatsen waar het nodig is.

Hebt u nood aan een effectieve oplossing voor mollen en zoekt u hulp, bel dan naar Rentokil. Wij garanderen een snelle interventie op maat - uitgevoerd door een professionele mollenvanger. Met Rentokil is uw probleem met mollen in goede handen omdat de behandeling veilig en professioneel uitgevoerd wordt - zonder gevaar voor uw kinderen en huisdieren.


Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Bedrijven

0800 20 123

Particulieren

0800 20 160