mollen in de tuin

Mollen

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Mollen vangen in de tuin

Bescherm uw gazon en tuin tegen mollen

Is uw tuin volledig omgewoeld door mollen? Krijgt u het probleem zelf niet opgelost? Dan heeft Rentokil snelle en effectieve oplossingen tegen mollen.

Mollen: de schade die zij veroorzaken

Molshopen ogen niet erg mooi in uw gazon of uw bloemenperkjes. Bovendien worden de wortels van jonge plantjes beschadigd door het graven van de tunnels. Mollen brengen ook stenen naar de oppervlakte waardoor uw tuingereedschap beschadigd kan worden.

Hoe kan Rentokil u helpen om de mollen te verjagen?

De meeste producten die in de handel verkrijgbaar zijn, zijn niet erg effectief om mollen te bestrijden. Als u de mollen wil verjagen, schakelt u best een professionele mollenvanger in.

De mollenvangers van Rentokil komen ter plaatse om de situatie te evalueren en zullen u in functie van de graad van het probleem, de oppervlakte en de ligging van het terrein een gepaste oplossing voorstellen.

Doe-het-zelf mollenbestrijding

Hecht geen belang aan verhalen die beweren dat mollen verjaagd kunnen worden door het plaatsen van gebroken glas in de grond, het strooien van peper of andere producten in de tunnels. U zal er geen resultaat mee boeken. De mol zal zich gewoon een weg banen rondom de hindernis en veroorzaakt bijgevolg nog meer schade.