$imgalt

Mieren

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Mieren bestrijden

Er zijn in de handel veel doe-het-zelf producten te koop om zelf mieren te bestrijden, maar een probleem met mieren is vaak hardnekkig en vergt meestal een professionele interventie. Op deze manier wordt het probleem grondig aangepakt en blijft de kans dat de mieren terugkomen tot een minimum beperkt.

Eerst wordt bepaald over welke soort mieren het gaat zodat de meest effectieve methode om de mieren te bestrijden kan ingeschakeld worden. Om dit te kunnen doen, hebben onze medewerkers speciale opleidingen gevolgd die op regelmatige tijdstippen opgefrist worden om hun expertise te behouden.

Bovendien houden onze bestrijdingstechnici rekening met het milieu. Ze gebruiken enkel de hoeveelheid producten die nodig is om het probleem met mieren op te lossen zodat andere organismen er geen hinder van ondervinden. Professioneel mieren bestrijden is dus beter voor het milieu.

Mieren in huis bestrijden

Veel eigenaars van woningen proberen eerst zelf het probleem met mieren in huis op te lossen met producten die in de winkel te koop zijn. Meestal blijkt dit niet zo heel erg effectief en de kans dat de overlast van mieren groter wordt en zich verspreidt naar andere plaatsen, is heel reëel. Dus is het beter een professionele ongediertebestrijder onder de arm te nemen.

Onze bestrijdingstechnici bepalen de manier waarop ze het probleem gaan oplossen in functie van de soort mier waarmee u te maken hebt. Zij gebruiken hiervoor speciale insecticiden en verliezen bij de bestrijding nooit de veiligheid van uw gezin en huisdieren uit het oog. Mieren in huis bestrijden gebeurt bij Rentokil snel en effectief en na de behandeling krijgt u tips om een probleem met mieren in de toekomst te vermijden.

Wat u zeker moet doen als u last hebt van mieren is uw voedingswaren goed afdekken - u weet namelijk niet waar ze nog hebben rondgedwaald voordat ze over uw eten lopen.

Bel Rentokil op 0800 20 123 voor een vrijblijvende offerte voor het bestrijden van mieren in huis of stuur ons een email.

Mieren in uw bedrijf

Mieren in een bedrijf zijn meer dan alleen maar lastig. Zij kunnen uw bedrijf heel wat schade aan uw reputatie berokkenen en u veel geld kosten doordat voedsel onbruikbaar wordt nadat mieren erover gelopen hebben.

Vooral in volgende sectoren kunnen mieren een probleem vormen:

Ook in bij bedrijven waar steriliteit belangrijk is, kunnen mieren schade toebrengen:

Bedrijven die voedsel verwerken en bedrijven die gebieden steriel moeten houden, moeten ervoor zorgen dat ze de hoogste normen van hygiëne handhaven - en dat betekent ook dat er geen mieren in het bedrijf aanwezig mogen zijn.

Mieren: de gevolgen van mieren voor uw bedrijf

  • Verliezen - Besmette etenswaren en andere producten moeten weggegooid worden.
  • Angst - Mieren bij ondernemingen zoals ziekenhuizen en verzorgingshuizen kunnen ziekteverwekkers verspreiden (bijv. Faraomieren) en onrust veroorzaken onder patiënten en/of bewoners.
  • Reputatieschade - Als uw reputatie beschadigd raakt, zullen uw inkomsten afnemen, omdat uw klanten worden afgeschrikt door de aanwezigheid van mieren.

Mieren: professionele bestrijding voor uw bedrijf

De Rentokil medewerkers kennen de biologie en de leefwijze van elke soort mieren en stellen u dus een oplossing op maat van uw bedrijf voor. Uw activiteiten zullen niet gehinderd worden en ook uw klanten zullen er niets van merken omdat onze service steeds in alle discretie wordt uitgevoerd. Al onze behandelingen zijn veilig voor uw medewerkers en klanten.

  • Onze adviseurs komen bij u langs om een gratis inspectie uit te voeren.
  • Aan de hand van zijn bevindingen maakt hij een behandelingsplan op in functie van de aard en de grootte van het probleem. U ontvangt een offerte.
  • Als u akkoord gaat met de offerte, neemt een service medewerker contact met u op om de behandeling uit te voeren.

Bel Rentokil Pest Control gratis op 0800 20 123 of stuur een e-mail om er zeker van te zijn dat u de effectiefste mierenbestrijding voor uw bedrijf krijgt.