Lumnia generatie

Lumnia

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

De nieuwe generatie vliegenvangers

Vliegen kunnen veel verschillende ziektekiemen overdragen waardoor ze een risico vormen voor de gezondheid en een negatieve impact hebben op de reputatie en de financiële situatie van een bedrijf.

Over de juiste oplossing beschikken om hinder van vliegende insecten te voorkomen, is een absolute 'must' en Rentokil heeft de oplossing met de nieuwe generatie vliegenvangers met ledlampen - LUMNIA.

This video player requires JavaScript.

Waarom Lumnia?

De LUMNIA vliegenvangers werden uitgerust met innovatieve en gepatenteerde ledtechnologie. Het ledlicht trekt vliegende insecten aan die blijven kleven op de kleefplaat en/of optionele kleefrol waardoor het risico op een secundaire besmetting uitgesloten is. Indien het toestel voorzien is van een kleefrol worden de vliegende insecten vervolgens volledig ingekapseld en aan het zicht onttrokken doordat de zelfklevende film zich op regelmatige tijdstippen oprolt en er een proper vangstoppervlak beschikbaar is.

De LUMNIA vliegenvangers hebben een mooi design en passen in elke omgeving waar de aanwezigheid van vliegen ongewenst is. Ook in industriële omgevingen met een absolute nultolerantie voor vliegende insecten.

De grootte van het bedrijf of het aantal locaties is niet belangrijk: er is altijd een LUMNIA die beantwoordt aan uw specifieke eisen.