Webshop

Vliegenlamp Webshop

Luminos 4 vrijhangend model IP65 – Optimale vliegenbestrijding

 • Afmetingen

  H x B x D: 540 mm x 602 mm x 245 mm

 • Stroomverbruik

  4x15W

 • Gewicht

  13,5 kg (zonder verpakking)

 • Materiaal

  Chassis – Aluminium
  Dekplaat – ABS plastic

 • Garantie

  2 jaar op constructiefouten (exclusief lampen en lijmplaten)

Luminos 4 vrijhangend model IP65 - Optimale vliegenbestrijding

De elektrische vliegenvanger Luminos 4 biedt u een uiterst effectieve bestrijding en detectie van vliegende insecten in omgevingen waar vliegende insecten niet getolereerd worden.

Luminos 4 maakt gebruik van de unieke Rentokil inkapseling technologie. Met deze methode voor de bestrijding van vliegen blijven de insecten kleven op een zelfklevende film die zich achter de vier 15W UV-A lampen bevindt. Deze klevende film wordt op regelmatige tijdstippen automatisch opgerold waardoor de insecten ingekapseld worden.

Wanneer het niet praktisch is om de lamp aan de muur te bevestigen, biedt Rentokil een Luminos 4 vrijhangend model. Deze dubbelzijdige uitvoering kan aan het plafond hangen, wat een extra voordeel geeft: de vliegenvanger vangt vliegen aan zowel de voor- als de achterkant van het toestel.

IP65 geclassificeerde lampen bieden een hoge mate van bescherming tegen water en stof.

Luminos 4 vrijhangend model IP65 - Optimale bescherming tegen vliegen

Er zijn een aantal testen uitgevoerd met als doel de effectiviteit van verschillende elektrische vliegenvangers voor hoge risicozones te vergelijken. De effectiviteit van de Luminos 4 overtrof veel van de elektrische vliegenvangers die momenteel op de markt verkocht worden. Onderstaande grafiek geeft de tijd weer waarin een aantal verschillende merken vliegenvangers 50% van de vliegen vangt die in een ruimte rondvliegen (half-waarde-tijd). Dit resultaat wordt dan gehanteerd als een maatstaf voor de globale effectiviteit.

50%-Test Luminos Industrial

De Luminos 4 vliegenvanger voldoet aan alle relevante Europese elektrische- en UV-veiligheidsnormen. Om een optimale effectiviteit te garanderen moet de vliegenvanger onderhouden worden door een service expert van Rentokil. De lampen moeten elk jaar vervangen worden, bij het begin van het vliegenseizoen.

Technische specificaties downloaden

Neem contact met ons op Contact Us About Luminos

Dit type elektrische vliegenvanger moet op regelmatige tijdstippen onderhouden worden door een Rentokil expert. Daarom verkiezen wij de details van de verkoopvoorwaarden en het servicecontract persoonlijk met u te bespreken. Maak hiervoor gebruik van onze terugbeldienst. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Terugbeldienst

of bel ons op

0800 20 805