Webshop

Vliegenlamp Webshop

Luminos 3 - Discrete & effectieve vliegenbestrijding

 • Afmetingen

  H x W x D: 380mm x 510mm x 164mm

 • Stroomverbruik

  3x15W

 • Gewicht

  4.6 kg (zonder verpakking)

 • Bevestiging

  Aan de muur

 • Materiaal

  Chassis – Aluminium
  Dekplaat – ABS plastic

 • Garantie

  2 jaar op constructiefouten (exclusief lampen en lijmplaten)

Luminos 3 - Discrete & effectieve vliegenbestrijding

Ontwikkeld voor plaatsen met een gemiddeld risico. Luminos 3 vangt vliegen met behulp van lijmplaten achter en onderin het toestel. De wandplaat is verkrijgbaar in meerdere kleuren (standaard zilver) en kan hierdoor ook in openbare ruimtes gebruikt worden.

De vliegenvanger wordt geleverd met een gekleurde dekplaat en drie lampen. Lijmplaten worden apart verkocht. Om een optimale effectiviteit te garanderen moeten de drie lampen jaarlijks vervangen worden. De lijmplaten moeten om de 4 à 6 weken vervangen worden (afhankelijk van de grootte van de besmetting).

Luminos 3 - Discrete & effectieve vliegenbestrijding

Om de effectiviteit van de Rentokil elektrische vliegenvangers te vergelijken, werden een aantal tests uitgevoerd waarin alle modellen van de Luminos reeks werden opgenomen. De Luminos 3 is effectiever dan de Luminos 1. Voor plaatsen met een hoger risico op vliegen is de elektrische vliegenvanger Luminos 3 Plus of Luminos 4 het apparaat voor de bestrijding van vliegende insecten. Onderstaande grafiek geeft de tijd weer waarin een Luminos insectenvanger 50% van de vliegen vangt die in een ruimte rondvliegen (half-waarde-tijd). Dit resultaat wordt dan gehanteerd als een maatstaf voor de globale effectiviteit.

Luminos 3 - Half Life Time

De Luminos 3 vliegenvanger voldoet aan alle relevante Europese elektrische- en UV-veiligheidsnormen. Om een optimale effectiviteit te garanderen moeten de lijmplaten regelmatig vervangen worden, afhankelijk van de grootte van de besmetting. De lampen moeten elk jaar, bij het begin van het vliegenseizoen, vervangen worden.

Technische specificaties downloaden

Luminos 3 lampen en lijmplaten

Luminos 3 lamp 15W

Luminos 3 lamp 15W

15 Watt splintervrije lamp voor de Luminos 3. Voor een optimaal resultaat moeten de lampen elk jaar, bij het begin van het vliegenseizoen, vervangen worden.

Luminos 3 Blackboards

Luminos 3 lijmplaten wit

Set lijmplaten voor de Luminos 3. Afhankelijk van de besmetting moeten de lijmplaten om de 4 à 6 weken vervangen worden.

Luminos 3 Whiteboards

Luminos 3 lijmplaten zwart

Set lijmplaten voor de Luminos 3. Afhankelijk van de besmetting moeten de lijmplaten om de 4 à 6 weken vervangen worden.

Koop online
 • Luminos 3

  Aantal

  (Incl. BTW & Recupel bijdrage)