Webshop

Vliegenlamp Webshop

Luminos 1 Pro - Effectieve vliegenbestrijding voor een lage prijs

 • Afmetingen

  H x B x D: 250 mm x 480 mm x 110 mm

 • Stroomverbruik

  1x36W

 • Gewicht

  4 kg (zonder verpakking)

 • Bevestiging

  Aan de muur of op een vlak oppervlak
  met de staander (apart beschikbaar)

 • Materiaal

  Metalen chassis en plastic dekplaat

 • Garantie

  2 jaar op constructiefouten (exclusief lampen en lijmplaten)

Luminos 1 Pro - Effectieve vliegenbestrijding voor een lage prijs

Speciaal ontwikkeld voor plaatsen met een relatief laag risico. Deze vliegenvanger is geschikt voor gebruik in kleinhandelszaken en kan zowel aan de muur bevestigd worden als neergezet op een vlak oppervlak met behulp van een staander. Luminos 1 Pro vangt vliegen met behulp van lijmplaten. Dit vermijdt het probleem van rondvliegende insectendeeltjes, wat kan voorkomen bij het gebruik van traditionele vliegenvangers met hoogspanningsroosters.

Luminos 1 Pro wordt geleverd met een lamp en een set lijmplaten. Om optimale effectiviteit te garanderen moet de lamp ieder jaar vervangen worden. De lijmplaten moeten om de 4 à 6 weken vervangen worden (afhankelijk van de grootte van de besmetting).

Technische specificaties-

Om de effectiviteit van de Rentokil elektrische vliegenvangers te vergelijken, werden een aantal tests uitgevoerd waarin alle modellen van de Luminos reeks werden opgenomen. Onderstaande grafiek geeft de tijd weer waarin een Luminos vliegenvanger 50% van de vliegen vangt die in een ruimte rondvliegen (half-waarde-tijd). De Luminos 1 Pro werd zeer gunstig geëvalueerd voor plaatsen met een relatief laag risico.

Luminos 1 Pro – Half Life Time

De Luminos 1 Pro vliegenvanger voldoet aan alle relevante Europese elektrische- en UV-veiligheidsnormen. Het toestel wordt gebruiksklaar geleverd met een 36W lamp en een set lijmplaten. Om een optimale effectiviteit te garanderen moeten de lijmplaten regelmatig vervangen worden, afhankelijk van de grootte van de besmetting. De lamp moet elk jaar, bij het begin van het vliegenseizoen, vervangen worden.

Technische specificaties downloaden

Luminos 1 Pro toebehoren

De staander wordt niet standaard meegeleverd en moet apart besteld worden. Het toestel wordt geleverd inclusief UV-A lamp(en) en 1 set lijmplaten. Extra lampen en accessoires kunnen niet online besteld worden. Bel ons hiervoor op het gratis nummer 0800 20 805.

Luminos 1 Pro Tabletop Bracket

Luminos 1 Pro staander

Metalen staander waarmee de lamp op een vlak oppervlak geplaatst kan worden.

Luminos 1 Pro lamp 36W

Luminos 1 Pro lamp 36W

36 Watt splintervrije lamp voor de Luminos 1 Pro. Voor een optimaal resultaat moet de lamp elk jaar, bij het begin van het vliegenseizoen, vervangen worden.

Luminos 1 Pro Black Back Glueboards

Luminos 1 Pro lijmplaten - Achterzijde

Set lijmplaten voor de Luminos 1 Pro. Afhankelijk van de besmetting moeten de lijmplaten om de 4 à 6 weken vervangen worden.

Luminos 1 Pro Black Base Glueboards

Luminos 1 Pro lijmplaten - Onderkant

Set lijmplaten voor de Luminos 1 Pro. Afhankelijk van de besmetting moeten de lijmplaten om de 4 à 6 weken vervangen worden.

Koop online
 • Luminos 1 Pro

  Aantal

  (Incl. BTW & Recupel bijdrage)
Toebehoren (Incl. BTW & Recupel bijdrage)
 • Staander
  Luminos 1

  €22.90