Webshop

Webshop

Luminos elektrische vliegenvangers

De Rentokil Luminos elektrische vliegenvangers maken gebruik van twee technieken: de unieke inkapselingmethode met de zelfoprollende, zelfklevende film en het kleefbord. Beide methodes staan garant voor een snelle vangst en een effectieve bestrijding van vliegende insecten.

Deze elektrische vliegenvangers zijn geschikt voor verschillende omgevingen binnenshuis waar vliegen niet welkom zijn. Maar ook voor bedrijfssectoren waar specifieke voorschriften gelden voor een effectieve bestrijding van vliegende insecten.

Luminos 1 Pro - Effectieve vliegenbestrijding voor een lage prijs

Luminos 1 Pro – Cost Effective Fly Control

Speciaal ontwikkeld voor plaatsen met een relatief laag risico. Deze vliegenvanger is geschikt voor gebruik in kleinhandelszaken en kan zowel aan de muur bevestigd worden als neergezet op een vlak oppervlak met behulp van een staander. Luminos 1 Pro vangt vliegen met behulp van lijmplaten. Dit vermijdt het probleem van rondvliegende insectendeeltjes, wat kan voorkomen bij het gebruik van traditionele vliegenvangers met hoogspanningsroosters.

Luminos 3 - Discrete & effectieve vliegenbestrijding

Luminos 3 - Discrete & effectieve vliegenbestrijding

Ontwikkeld voor plaatsen met een gemiddeld risico. Luminos 3 vangt vliegen met behulp van lijmplaten Achterin en onderin het toestel. De wandplaat is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kan hierdoor ook in openbare ruimtes gebruikt worden.

Luminos 3 Plus - Effectieve vliegenbestrijding met kleefrol

Luminos 3 Plus - Effectieve vliegenbestrijding met kleefrol

De Luminos 3 Plus is ontworpen om meer vliegen te kunnen bestrijden in ruimten met een hoger risico.

Deze elektrische vliegenvanger bevat een kleefrol die de insecten vangt en inkapselt doordat de kleeffolie zich automatisch oprolt. Hij kan bovendien optioneel uitgerust worden met een extra kleefbord achterin het toestel om het vangpercentage in locaties met hoge risico’s te verhogen.

Luminos 3 Plus vereist professioneel onderhoud door een Rentokil service expert. Afhankelijk van de besmetting, dient de inkapselfilm elke 3 maanden vervangen te worden.

Luminos 4 Wandmodel IP65 - Optimale bescherming tegen vliegen

Luminos 4 IP65 Wall Mounted – Ultimate Fly Control

De elektrische vliegenvanger Luminos 4 (wandmodel) biedt u een uiterst effectieve bestrijding en detectie van vliegende insecten in omgevingen waar vliegende insecten niet getolereerd worden.

Luminos 4 maakt gebruik van de unieke Rentokil inkapselingtechnologie. Met deze methode voor de bestrijding van vliegen blijven de insecten kleven op een zelfklevende film die zich achter de vier 15W UV-A lampen bevindt. Deze klevende film wordt op regelmatige tijdstippen automatisch opgerold waardoor de insecten ingekapseld worden. Dit heeft als resultaat dat het risico op besmetting door dode insecten of door rondvliegende insectendeeltjes miniem is.

Luminos 4 IP 65 wandmodel is geschikt voor: industriële keukens, ziekenhuizen, voedingsindustrie, farmaceutische industrie en industrie in het algemeen.

Luminos 4 vrijhangend model IP65 - Optimale vliegenbestrijding

Luminos Industrial Fliegenfalle (Hängegerät)

De elektrische vliegenvanger Luminos 4 (vrijhangend model) biedt u een uiterst effectieve bestrijding en detectie van vliegende insecten in omgevingen waar vliegende insecten niet getolereerd worden.

Luminos 4 maakt gebruik van de unieke Rentokil inkapselingtechnologie. Met deze methode voor de bestrijding van vliegen blijven de insecten kleven op een zelfklevende film die zich achter de vier 15W UV-A lampen bevindt. Deze klevende film wordt op regelmatige tijdstippen automatisch opgerold waardoor de insecten ingekapseld worden. Dit model kan aan het plafond opgehangen worden waardoor vliegen aan beide zijden van de vliegenvanger gevangen kunnen worden.

Luminos 4 IP 65 dubbelzijdig, vrijhangend model is geschikt voor: industriële keukens, ziekenhuizen, voedingsindustrie, farmaceutische industrie en industrie in het algemeen.