Webshop

Webshop

Luminos elektrische vliegenvangers

De Rentokil Luminos elektrische vliegenvangers maken gebruik van twee technieken: de unieke inkapselingmethode met de zelfoprollende, zelfklevende film en het kleefbord. Beide methodes staan garant voor een snelle vangst en een effectieve bestrijding van vliegende insecten.

Deze elektrische vliegenvangers zijn geschikt voor verschillende omgevingen binnenshuis waar vliegen niet welkom zijn. Maar ook voor bedrijfssectoren waar specifieke voorschriften gelden voor een effectieve bestrijding van vliegende insecten.

Luminos 4 Wandmodel IP65 - Optimale bescherming tegen vliegen

Luminos 4 IP65 Wall Mounted – Ultimate Fly Control

De elektrische vliegenvanger Luminos 4 (wandmodel) biedt u een uiterst effectieve bestrijding en detectie van vliegende insecten in omgevingen waar vliegende insecten niet getolereerd worden.

Luminos 4 maakt gebruik van de unieke Rentokil inkapselingtechnologie. Met deze methode voor de bestrijding van vliegen blijven de insecten kleven op een zelfklevende film die zich achter de vier 15W UV-A lampen bevindt. Deze klevende film wordt op regelmatige tijdstippen automatisch opgerold waardoor de insecten ingekapseld worden. Dit heeft als resultaat dat het risico op besmetting door dode insecten of door rondvliegende insectendeeltjes miniem is.

Luminos 4 IP 65 wandmodel is geschikt voor: industriële keukens, ziekenhuizen, voedingsindustrie, farmaceutische industrie en industrie in het algemeen.

Luminos 4 vrijhangend model IP65 - Optimale vliegenbestrijding

Luminos Industrial Fliegenfalle (Hängegerät)

De elektrische vliegenvanger Luminos 4 (vrijhangend model) biedt u een uiterst effectieve bestrijding en detectie van vliegende insecten in omgevingen waar vliegende insecten niet getolereerd worden.

Luminos 4 maakt gebruik van de unieke Rentokil inkapselingtechnologie. Met deze methode voor de bestrijding van vliegen blijven de insecten kleven op een zelfklevende film die zich achter de vier 15W UV-A lampen bevindt. Deze klevende film wordt op regelmatige tijdstippen automatisch opgerold waardoor de insecten ingekapseld worden. Dit model kan aan het plafond opgehangen worden waardoor vliegen aan beide zijden van de vliegenvanger gevangen kunnen worden.

Luminos 4 IP 65 dubbelzijdig, vrijhangend model is geschikt voor: industriële keukens, ziekenhuizen, voedingsindustrie, farmaceutische industrie en industrie in het algemeen.