Muis in Huis

Knaagdierenbestrijding

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Knaagdierenbestrijding

Rentokil, de expert in ongediertebestrijding, hanteert zowel de nieuwste technologieën voor ongediertebestrijding als de traditionele methoden die hun effectiviteit over de jaren heen al bewezen hebben. Onze ongediertebestrijding gaat altijd hand in hand met een gedegen proofing - een essentieel onderdeel van de preventie tegen ongedierte. Of het nu gaat om ratten of muizen: ze zijn beide onhygiënische, kunnen beide veel schade aanrichten en moeten dus best buiten gehouden worden!

Rentokil beschikt over een zeer uitgebreid gamma weringsproducten tegen knaagdieren. Alle producten werden uitvoerig gestest en goedgekeurd door ons Research & Development Centre in Engeland.

Bovendien werkt Rentokil constant aan nieuwe technieken om knaagdieren te bestrijden. Zo hebben wij RADAR en Connect - een hoogtechnologische manier van knaagdierenbestrijding die u een 24/7 bescherming biedt tegen muizen.

This video player requires JavaScript.

Voor een effectieve knaagdierenbestrijding moet u zowel preventieve als curatieve maatregelen treffen. De servicemedewerkers van Rentokil staan u ook bij met raad en daad om u te helpen bij het weren van ratten en muizen. Zij identificeren de zwakke plekken van uw gebouw en stellen een oplossing op maat voor om het probleem in de toekomst te vermijden.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode