$imgalt

Key Account

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Ongediertebestrijding voor Key Account klanten

Wij zijn ons ervan bewust dat ongediertebestrijding en -preventie cruciaal is voor bedrijven - vooral in sommige sectoren met een nultolerantie voor ongedierte. Daarom hebben we voor elke sector oplossingen op maat ontwikkeld. We weten ook dat de verantwoordelijkheid voor ongediertebeheersing op meerdere locaties - nationaal of zelfs internationaal - niet eenvoudig is en problemen met zich mee kan brengen. Rentokil werkt - in samenwerking met de klant - aan een ongedierteplan voor alle locaties.

Wij kennen als geen ander de specifieke noden van een bedrijf dat verschillende locaties tegelijk moet beheren. Wij leveren steeds een hoogwaardige service onafhankelijk van het aantal sites dat moet bezocht worden.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

  • Eén enkel contact - u krijgt één enkele contactpersoon die verantwoordelijk is voor uw bedrijf. Hij kent de noden van uw sector en kan u de nodige aanbevelingen doen om de ongediertebestrijding en -preventie op al uw locaties efficiënt aan te pakken.
  • Nationale serviceovereenkomst - kan u een aanzienlijke besparing op de kosten voor ongediertebestrijding opleveren. Verder ontvangt u met regelmaat specifieke rapporten over al uw locaties, die aantonen welke krachtige en effectieve maatregelen u hebt ingesteld.
  • Ongedierteplan op maat - Rentokil stelt een op maat gemaakt ongedierteplan op dat rekening houdt met de specifieke vereisten van uw activiteit.
  • Online & realtime rapportage - myRentokil, het online rapportagesysteem van Rentokil Pest Control, geeft u in een oogwenk een duidelijk en transparant beeld over de mate van beveiliging van uw gebouw en de acties die u moet ondernemen. Het is gebruiksvriendelijk en het laat u toe om eender waar en eender wanneer de status van uw ongediertebestrijding en -preventie globaal of per locatie te consulteren. Lees meer over myRentokil.
  • Facturatie - wij kunnen u een factuur sturen voor alle locaties samen of een factuur per locatie.
  • Personeelsopleidingen - Tot onze aanvullende services behoren personeelsopleidingen om 'best practices' te verspreiden en een optimale bescherming tegen ongedierteplagen mogelijk te maken. We kunnen u ook helpen met handleidingen op het gebied van veiligheid en gezondheid en ervoor zorgen dat iedereen in uw organisatie zich bewust is van ongedierteproblematiek.
  • Internationale dimensie - Rentokil Pest Control heeft vestigingen in meer dan 50 landen in Europa, Noord-Amerika, Afrika, Azië en de Pacific. Geen ander bedrijf dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding beschikt over een gelijkwaardig internationaal bereik en de mogelijkheid om overal ter wereld dezelfde service aan te bieden. Hoewel de soorten ongedierte en hun activiteit in ieder land en ieder klimaat weer anders zijn, blijven de principes grotendeels gelijk. Dat stelt ons in staat 'best practices' te ontwikkelen en te delen met al onze vestigingen. Dankzij ons internationale bereik en onze gemeenschappelijke benadering van ongediertebestrijding kan Rentokil serviceprogramma's ontwikkelen en leveren aan internationale klanten die op zoek zijn naar een algemene hygiënestandaard voor alle landen waarin ze actief zijn. Hoewel kwaliteits- en auditprogramma's van land tot land verschillen (AIB, ISO, BRC, enz.), kunnen we garanderen dat de medewerkers van Rentokil altijd over de vaardigheden en middelen beschikken om zelfs aan de strengste eisen en normen van onze klanten te voldoen.

We bieden deze key account service voor bedrijven in de voedingsindustrie, voedingswinkels, algemene retail, horeca, farmaceutische industrie, gebouwenbeheer en vele andere sectoren. Rentokil is uniek in het onderhouden van een nationaal netwerk dat overal in het land vertakkingen heeft.

Het is goed te weten dat waar u ook in het land gevestigd bent, er altijd één van de servicemedewerkers bij u in de buurt is. Bel ons voor meer informatie op het nummer 0800 20 123.

Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Als u een gesprek wilt hebben met een van onze account managers over een consistente service op al uw internationale locaties of als u activiteiten gaat ontplooien in een nieuw land en daarover advies van ons wilt, bel ons dan op het nummer 0800 20 123.

Veel nationaal en internationaal bekende klanten zijn al klant bij Rentokil en stellen vertrouwen in onze diensten. Lees hier de klantengetuigenissen en verneem hoe Rentokil deze bedrijven dagelijks helpt om in regel te zijn met alle wetten en normen inzake veiligheid en hygiëne.