Cockroach how to get rid of banner

Kakkerlakken

Neem contact met ons op 0800 20 160  of Contact Us

Kakkerlakken bestrijden

Een kakkerlakkenplaag is altijd zeer dringend en moet uiterst snel aangepakt worden. Als het probleem niet meteen wordt aangepakt, breidt de infestatie zich uit naar de aangrenzende kamers of gebouwen. Dit komt doordat kakkerlakken zich razendsnel voortplanten.

Kakkerlakken kunnen door hun afgeplatte lijf vrij eenvoudig van de ene naar de andere kamer en/of woning of bedrijfspand lopen. Het kan zijn dat (jonge) kakkerlakken zijn binnengedrongen zonder dat ze zijn opgemerkt. Jonge kakkerlakken zijn erg klein (± 1 millimeter) en voor veel mensen niet herkenbaar als kakkerlak. Bij kakkerlakkenoverlast in een woonhuis is dus in het belang van alle bewoners dat ook de omliggende woningen worden behandeld.

De bestrijding van kakkerlakken moet toevertrouwd worden aan een expert in ongediertebestrijding. Kakkerlakken zijn zeer resistent tegen bestrijdingsmiddelen en zelfs de eipakketjes (oötheken) zijn bedekt met een laagje chitine wat ze erg resistent maakt tegen de meeste producten. De specialisten van Rentokil kennen niet alleen de levenswijze en de biologie van kakkerlakken maar weten bovendien exact welke methode ze moeten gebruiken en hoeveel producten ze hiervoor nodig hebben in functie van de grootte van de plaag en van uw leefomgeving.

  • het is niet nodig om uw woning te ontruimen
  • de behandeling is veilig voor uw omgeving, gezin en huisdieren
  • u ondervindt geen enkele hinder van de werkzaamheden
  • onze service is discreet
  • onze experts houden rekening met het milieu en gebruiken slechts de hoeveelheid producten die nodig is zodat het milieu zo weinig mogelijk impact ondervindt van de behandeling

Kakkerlakken: bestrijding door Rentokil

Rentokil biedt u een effectieve en snelle behandeling tegen kakkerlakken. Onze ervaren technici beschikken over de kennis die absoluut vereist is om u en uw familie voor eens en voor altijd te verlossen van kakkerlakken zodat uw huis opnieuw een leefbare en aangename plek wordt om te wonen. Alle maatregelen die getroffen worden in het kader van de bestrijding van kakkerlakken zijn afgestemd op uw specifieke leefomgeving en uw noden.

Er bestaan verschillende manieren om kakkerlakken te bestrijden. De keuze van de behandeling hangt af van de plaats waar de kakkerlakkenplaag zich bevindt, de ernst van het probleem, het soort kakkerlak en de omgeving. Rentokil biedt een uitgebreid gamma innovatieve behandelingen tegen kakkerlakken – of het nu gaat over een infestatie in de kelder, de keuken, in wanden, valse plafonds, leidingen, badkamers, zwembaden of sauna’s. De meest gebruikte behandeling voor een plaag van kakkerlakken, is het gebruik van gel.

Wat moet u doen vóór de behandeling tegen kakkerlakken?

Vooraleer de behandeling tegen kakkerlakken gestart wordt, moet u eerst een aantal richtlijnen in acht nemen:

  • Verwijder alles etenswaren die niet afgesloten zijn uit de te behandelen ruimte
  • Maak de te behandelen ruimte grondig schoon zelfs onder elektrische huishoudtoestellen, keukenkasten – zowel aan de binnen- als aan de buitenkant
  • Verwijder vóór de behandeling tegen kakkerlakken alle sporen van de insecten zoals eipakketjes (oötheken), uitwerpselen, cocons en vervellingen met de stofzuiger.
  • Lees ook de Tips tegen Kakkerlakken