kakkerlakken t'huis bestrijden

Kakkerlakken

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Kakkerlakken

Kakkerlakken in huis betekenen een hoog risico. Ze zijn dragers van tal van ernstige ziekten waaronder salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Het risico is vooral hoog in huizen met kinderen, ouderen of zieken. Uitwerpselen van kakkerlakken kunnen bovendien eczeem en astma veroorzaken.

Afgezien van de gezondheidsrisico's zijn kakkerlakken bijzonder onsmakelijk om in uw bedrijf of in huis te hebben. Niet alleen zien ze er eng uit, maar ze produceren ook een onaangename geur die blijft hangen aan het voedsel en de voorwerpen waarmee ze in contact komen.

Kakkerlakken kunnen zich snel voortplanten. Om te voorkomen dat een kakkerlakkenplaag zich vestigt of zich naar omringende gebouwen verspreidt, is snel ingrijpen van essentieel belang.

Rentokil Pest Control maakt een plan om kakkerlakken te bestrijden op maat van uw specifieke situatie. Bel Rentokil Pest Control gratis of stuur een e-mail zodat uw probleem met kakkerlakken voorgoed tot het verleden behoort.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Hoe houdt u kakkerlakken op afstand?

De meest effectieve manier om kakkerlakken te bestrijden is door ervoor te zorgen dat ze geen voedsel en water krijgen. Sluit daarnaast toegangspunten af, belangrijke risicoplekken zijn spleten onder deuren of rondom pijpen naar buiten of naar omringende panden.

Sluit ook gaten af waar kakkerlakken zich kunnen verstoppen: kakkerlakken zijn nachtdieren en verbergen zich overdag in naden en kieren in wanden, achter plinten of stopcontacten.

Hoe bestrijdt u kakkerlakken?

Een kakkerlakkenprobleem dat niet bestreden wordt, breidt zich snel uit en verspreidt zich naar naastgelegen panden en woningen.

Doe-het-zelf producten om kakkerlakken te bestrijden zijn in tal van winkels verkrijgbaar. Voor een gevestigd kakkerlakkenprobleem is professionele ongediertebestrijding nodig om te garanderen dat het probleem niet terugkeert.

Het is verder zeer moeilijk om met producten voor particulieren alle plaatsen waar kakkerlakken zich verbergen te bereiken. Vooral wanneer overlevende kakkerlakeitjes uitkomen is terugkeer van het probleem waarschijnlijk.

Professionele kakkerlakkenbestrijding

Rentokil servicemedewerkers beschikken over tal van krachtige insecticiden om kakkerlakken aan te pakken. We minimaliseren het gebruik van insecticiden door gel te gebruiken op plaatsen waar kakkerlakken zich verbergen.

Voor meer advies of voor een bezoek van een Rentokil specialist kunt u ons bellen of vul het contactformulier in.