Innovaties

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Innovatieve producten voor ongediertebestrijding

Zich aanpassen aan de noden van onze klanten, oplossingen zoeken voor resistentie van ongedierte tegen bepaalde producten, rekening houden met de biocidenwetgeving, research doen naar groenere methodes om ongedierte te bestrijden, inspelen op klimaatveranderingen, … het is maar een greep uit de massa redenen waarom ongediertebestrijding geen statische materie is. Onze experts moeten zich steeds aanpassen aan veranderende omstandigheden en moeten voortdurend op zoek gaan naar nieuwe methodes om steeds een uitstekende service te kunnen leveren aan onze klanten.

Dat is dan ook de reden waarom ons Research & Development Centre onophoudelijk onderzoek uitvoert naar innovatieve producten en diensten om het ongedierte steeds een stapje voor te zijn zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun job.

De nieuwe norm in vliegenbestrijding

Rentokil introduceert de eerste elektrische ledvliegenlamp. De nieuwe Lumnia reeks maakt gebruik van innovatieve ledtechnologie. In vergelijking met geijkaardige toestellen bespaart u gemiddeld 61% energie. Lumnia biedt een effectieve oplossing voor de bestrijding van vliegende insecten met een optimale aantrekking en vangstratio.

Rentokil is ongedierte steeds een stapje voor