Histoire de Rentokil

Geschiedenis van Rentokil

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Geschiedenis van Rentokil

Onze oorsprong ligt in de UK waar we begonnen als een klein bedrijf. Reeds sinds de oprichting in 1927 was Rentokil een voorbeeld van efficiënte ongediertebestrijding en al snel groeiden we uit tot een grote onderneming – dit dankzij onze betrouwbare dienstverlening.

De reputatie van Rentokil en de herkenning van ons merk werden steeds sterker naarmate we onze activiteiten geleidelijk aan uitbreidden naar andere sectoren. De bedrijfsnaam werd uiteindelijk veranderd in Rentokil Initial PLC, een winstgevend bedrijf dat momenteel genoteerd staat op de beurs van Londen.

In 1970 werd Rentokil Pest Control België opgericht en vandaag staan we bekend als de meest efficiënte en betrouwbare partner voor ongediertepreventie en -bestrijding bij zowel particulieren als bedrijven.

In de loop der jaren is Rentokil blijven evolueren. Onze medewerkers worden constant bijgeschoold en hebben een ongeëvenaarde deskundigheid in de preventie en ongediertebestrijding opgebouwd. Rentokil Pest Control slaagt er nog steeds in de nieuwste soorten ongedierte een stap voor te blijven doordat onze producten en diensten sneller ontwikkelen dan de evolutie van het ongedierte zelf.