Duiven & andere vogels

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Hoe moet je duiven verjagen?

U wordt geconfronteerd met een probleem van duivenoverlast in uw privé woning of bedrijf en u bent op zoek naar oplossingen tegen duiven. Producten of effectieve methodes om duiven te verjagen zonder het gebruik van gif maar met een langdurige werking, zijn niet gemakklijk te vinden.

Op het internet vindt u waarschijnlijk legio methodes die u stuk voor stuk super oplossingen beloven. Onze jarenlange ervaring in duivenwering heeft ons geleerd dat er geen enkele van deze oplossingen 100% garantie biedt. Ook al hebben deze producten een beetje effect, zij leveren meestal niet het resultaat dat ze beloven. U riskeert dus dat u veel geld en vooral tijd verspilt en dat de duiven zich ondertussen permanent in uw gebouw geïnfiltreerd hebben om er zich voort te planten.

Een oplossing tegen duiven op maat

Vermijd risico’s en bescherm uw bedrijf of uw huis tegen de negatieve gevolgen van de aanwezigheid van duiven. Rentokil biedt een aangepaste oplossing voor elk type probleem en garandeert u dat de duivenoverlast effectief en langdurig opgelost wordt.

  • De architectuur van elk gebouw is bepalend voor de keuze van het type preventie dat wordt aangebracht
  • De duivenwering moet quasi onzichtbaar zijn
  • De gebruikte techniek moet toepasbaar zijn op andere delen van het gebouw die eventueel in de toekomst moeten voorzien worden van een anti-duiven oplossing.

Om duiven te verjagen doet u best een beroep op professionals in duivenwering. Verlies geen tijd en laat een oplossing op maat uitwerken door Rentokil.