Duiven & andere vogels

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

AVIPLAST: duivenpinnen

Bescherm uw gebouw tegen vogels

Kosten duiven, meeuwen of andere vogels u een klein fortuin aan reinigings- en onderhoudskosten? Betekent hun aanwezigheid een risico voor uw personeel en/of klanten? Het duivenwering systeem AVIPLAST van Rentokil Pest Control kan definitief komaf maken met deze problemen.

Het Rentokil AVIPLAST systeem bestaat uit kunststofstroken met fijne, rechtopstaande, stalen pinnen die door onze professionele servicemedewerkers geplaatst worden met speciale siliconen. Aviplast wordt vooral gebruikt voor onregelmatige oppervlakken waar niet kan geboord worden. Rentokil Aviplast is discreet en veelzijdig. Het kan geplaatst worden op bijna elk onderdeel van een gebouw, zoals richels, veiligheidscamera’s, lichten, schoorstenen en dakgoten. De kunststof stroken met roestvrijstalen pinnen verhinderen dat vogels er neerstrijken. Dit type duivenwering is snel en kostenefficiënt te installeren.

Het Aviplast systeem van Rentokil maakt dat uw gebouw er steeds verzorgd uitziet en dat uw klanten en personeel niet gehinderd worden door lawaai of onhygiënische uitwerpselen. Op lange termijn spaart u massa’s reinigingskosten uit en u hebt bovendien 3 jaar garantie op de gebruikte materialen. Zo bent u voor lang tijd gerust.