Duiven & andere vogels

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Steeds een gekwalificeerde medewerker bij u in de buurt

Snelle, discrete en veilige service voor alle soorten ongedierte

Uw gecertificeerde partner in auditondersteuning

AVISAVE Elektrische vogelwering

Duiven verjagen met behulp van een onschadelijke elektrische schok

Hebt u genoeg van de lelijke vogeluitwerpselen op gevels en daken, om nog maar te zwijgen van de risico’s op besmetting door parasieten die leven in de uitwerpselen van vogels? Het elektrisch impulssysteem Avisave van Rentokil biedt u efficiënte duivenwering . Telkens wanneer een duif het dradensysteem aanraakt, krijgt ze een uiterst onaangename, maar onschadelijke elektrische schok, waarna ze wegvliegt. Vanaf dat moment zal ze die plek associëren met ongemak, en in de toekomst zal ze er niet meer landen. De aard van de afschrikking is zodanig dat vogels er nooit aan zullen wennen.

Het Avisave elektrisch impulssysteem voor duivenwering kan op bijna alle gebouwen aangebracht worden. De dunne, weerbestendige en roestvrijstalen draden worden vastgemaakt aan alle soorten richels en uitsteeksels en zijn haast onzichtbaar, zelfs op de meest complexe gevelconstructies. Het Avisave elektrisch impulssysteem van Rentokil kan worden aangedreven door zonne-energie, waardoor het onafhankelijk is van stroomtoevoer en geen kosten met zich meebrengt.

De systemen voor duivenwering van Rentokil beschermen u tegen de negatieve gevolgen van duiven.Rentokil Pest Control biedt een aangepast systeem voor elk type probleem en geeft u de zekerheid dat de duivenwering efficiënt en duurzaam wordt aangepakt. De systemen voor duivenwering van Rentokil beschermen u tegen de negatieve gevolgen van duiven.Rentokil Pest Control biedt een aangepast systeem voor elk type probleem en geeft u de zekerheid dat de duivenwering efficiënt en duurzaam wordt aangepakt.

Bekijk ook onze andere oplossingen voor vogelwering:

De keuze van het duivenwering systeem is afhankelijk van volgende factoren:

  • De individuele kenmerken van een gebouw zijn bepalend voor de gekozen techniek

  • De duivenwering moet zo onopvallend mogelijk zijn

  • De gebruikte oplossing moet op elk moment toegepast kunnen worden op andere delen van de constructie