$imgalt

Duiven & andere vogels

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

AVISTRAND vogeldraden

Duivenoverlast behoort voorgoed tot het verleden

Kosten duiven, meeuwen of andere vogels u een klein fortuin aan reinigings- en onderhoudskosten? Betekent hun aanwezigheid een risico voor uw personeel en/of klanten? Het duivenwering systeem AVISTRAND van Rentokil Pest Control kan definitief komaf maken met deze problemen.

Rentokil Avistrand kan geplaatst worden op zo goed als elk onderdeel van een gebouw zoals richels, vensterbanken en kozijnen. Dit uiterst effectieve dradensysteem belet duiven om uw gebouw te bevuilen met hun uitwerpselen.

Het Rentokil AVISTRAND systeem bestaat uit roestvrijstalen veren en met kunststof omhulde draden die strak aangespannen worden tussen paaltjes in roestvrij staal. Ze verhinderen duiven om op die plaatsen te landen. De draden zijn zo dun dat de duiven er geen houvast op hebben. Ideaal voor toepassingen op richels, vensterbanken, dakgoten en balustrades.

  • Discreet en nauwelijks zichtbaar
  • Kan aangebracht worden op de meeste buitenoppervlakken

Het Aviplast systeem van Rentokil maakt dat uw gebouw er steeds verzorgd uitziet en dat uw klanten en personeel niet gehinderd worden door lawaai of onhygiënische uitwerpselen. Op lange termijn spaart u massa’s reinigingskosten uit en u hebt bovendien 3 jaar garantie op de gebruikte materialen. Zo bent u voor lang tijd gerust.