Duiven & andere vogels

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

AVISAVE Elektrische vogelwering

Bescherm uw gebouwen tegen vogels

Heeft u genoeg van ongewilde uitwerpselen van duiven of vogels op de gevels en de daken? En dan heeft u nog niet gesproken over de gezondheidsproblemen door ziekteverwekkers en parasieten die doorgegeven worden door duivenuitwerpselen?

De elektrische vogelwering met elektrische pulsen van Rentokil Pest Control biedt een efficiënte oplossing voor u. Iedere keer dat bijvoorbeeld een duif de kabels aanraakt, krijgt het een zachte elektrische schok die onaangenaam is maar tegelijkertijd ongevaarlijk, waarna de duif wegvliegt. Vanaf dat moment, associeert de duif de plaats met ongemak en zal het in de toekomst vermijden om zich op dezelfde plaats te nestelen of uit te rusten. De natuurlijke afweer maakt dat de duiven zich niet gaan gewennen. Dit systeem garandeert u dus een bescherming op lange termijn.

De elektrische vogelwering kan geïnstalleerd worden op bijna alle gebouwtypen. De dunne, niet-ademende en waterafstotende RVS stangen zijn aanpasbaar aan verschillende soorten richels en uitsteeksels. Ze blijven bovendien praktisch onzichtbaar, zelfs op gevels met een zeer complexe bouwstructuur. Uiteindelijk wordt de hoge kwaliteit van het materiaal voor drie jaar gegarandeerd. Een voeding met een zonnebatterij is met een bijkomende optie beschikbaar en zorgt ervoor dat de elektrische vogelwering onafhankelijk en autonoom is van de stroomtoevoer. De elektrische vogelwering door middel van zonne-energie zorgt ervoor dat er geen kosten worden gemaakt.  

  

De voordelen

Waarom zou u moeten kiezen voor de elektrische vogelwering van Rentokil Pest Control? Het biedt namelijk de volgende voordelen:

 • U geniet van een snelle installatie
 • Zeer discrete wering. Bovendien kan de vogelwering op een zo goed als onzichtbare manier geïnstalleerd worden
 • Vervaardigd met durabele en kwaliteitsvolle componenten
 • Diervriendelijk – m.a.w. de wering is zeker niet pijnlijk voor vogels
 • De wering is multifunctioneel en kan op diverse gebouwtypen geplaatst worden
 • Het systeem is doeltreffend in het definitief afschrikken van vogels
 • Indien men kiest voor de optie van een zonnepaneel, is de vogelwering maatschappelijk verantwoord
 • De wering beantwoordt aan de regelgeving aangaande dierenwelzijn
 • Onze Rentokil experten zijn gevormd om op hoogtes de vogelwering te installeren en beschikken dus over officiële kwalificaties

Het systeem Avisave van Rentokil die voorziet in een efficiënte afwering tegen schadelijke vogeluitwerpselen, beschermt u tegen negatieve gevolgen van een besmetting door ongewild gevogelte. Rentokil Pest Control is een systeem dat zich zeer snel aanpast aan uw specifieke situatie. U krijgt de garantie dat de strijd tegen de duiven verkregen zal worden op een efficiënte en langdurige manier. Consulteer zeker onze andere oplossingen op vlak van vogelwering:

De keuze van de duivenweringstechniek is afhankelijk van de volgende aspecten:

 • De specifieke karakteristieken van het gebouw

 • De bestaande nood voor een discrete installatie van het systeem (bv. bij monumenten)

 • De oplossing moet op elk moment verruimd kunnen worden ten opzichte van andere delen van het gebouw