Duiven & andere vogels

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Effectieve duivenwering

Uitwerpselen op façades en trottoirs ogen niet esthetisch en kunnen bovendien gevaarlijk zijn omdat ze oppervlakken glad maken en er dus risico op uitglijden is.

Rentokil beschikt over een jarenlange ervaring in duivenwering en heeft haar know-how steeds verder uitgebreid door de vele gebouwen die wij reeds voorzien hebben van een discrete, effectieve methode om duiven te weren.

This video player requires JavaScript.

Duivenwering: te nemen maatregelen

Er zijn verschillende methodes om duiven weg te houden van uw gebouw. Daarom is het belangrijk om een goede voorstudie te doen om er zeker van te zijn dat het juiste duivenwering systeem wordt aangebracht.

Onze experts in duivenwering beginnen dus altijd met een bezoek ter plaatse en houden rekening met alle factoren die belangrijk zijn voor het opstelling van een preventieplan tegen duiven zoals bijvoorbeeld de kenmerken van het gebouw, de gevel, eventuele historische aspecten - altijd met het oog op het leveren van een zo discreet mogelijke oplossing zodat het karakter van het gebouw behouden blijft.

Een ander belangrijk aspect dat nodig is om het juiste type duivenwering te kunnen kiezen, is de kennis van de gedragspatronen en de leefwijze van de vogels. Rentokil maakt een verschil tussen nestplaatsen en plaatsen waar duiven neerstrijken en beslist ook in functie van de grootte van de duivenpopulatie die aanwezig is.

Al deze aspecten worden in overweging genomen voor het opstellen van een op maat gemaakt preventieplan tegen duiven.

Duivenwering van Rentokil

Rentokil stelt doeltreffende systemen voor om uw gebrouwen te beschermen tegen duiven en andere hinderlijke vogels. Pinnen, spandraden en elektrische duivenwering: stuk voor stuk quasi onzichtbare systemen die vogels beletten om er neer te strijken en hun nest te bouwen.

Duivenwering: de voordelen van Rentokil

  • Know-how - raad van een expert in duivenwering en oplossing op maat
  • Ervaring - meer dan 80 jaar ervaring in duivenwering systemen
  • Esthetiek - quasi onzichtbare systemen om het uitzicht van het gebouw niet te veranderen
  • Diervriendelijk - al onze oplossingen voor duivenwering zijn onschadelijk voor de duiven
  • Kwaliteit - de gebruikte materialen zijn van topkwaliteit - roestvrij staal en bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Garantie - 2 jaar garantie

Voor meer informatie over onze systemen voor duivenwering kan u onze informatiefiche downloaden.