$imgalt

Bedwantsen

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Entotherm hittebehandeling

De Entotherm hittebehandeling is een nieuwe manier van bedwantsen bestrijden zonder het gebruik van insecticiden. De Entotherm behandeling werkt op basis van hitte. Het is een snelle en effectieve behandeling die bedwantsen in al hun levensstadia bestrijdt zonder schade aan te richten aan uw inrichting en gebouw.

Hoe werkt de Entotherm hittebehandeling?

Entotherm is een mobiel systeem dat droge, verplaatsbare hitte overbrengt op een afgesloten ruimte – groot of klein. De hete lucht warmt de kamer en de inhoud op tot een nauw gevolgde temperatuur, hoog genoeg om alle levensstadia van de bedwantsen te doden, maar geen schade aan te richten aan het meubilair en de inrichting van de ruimte. De warmte doodt de bedwantsen door de balans van de eiwitten in hun lichaam en de wasachtige lagen aan de buitenkant van het insect te verstoren, waardoor uitdroging optreedt.

Om de veiligheid en doeltreffendheid van de behandeling te verzekeren, worden op meerdere plaatsen in de ruimte warmtesondes geplaatst. Deze warmtesondes volgen en registreren het opwarmingsproces op afstand.

This video player requires JavaScript.

Bedwantsen bestrijden: voordelen van de Entotherm hittebehandeling

  • Minimale verstoring - van de bedrijfsactiviteiten: één enkele, snelle, efficiënte behandeling lost uw probleem met bedwantsen op.
  • De reputatie van uw bedrijf blijft beschermd - een bedwantsenplaag moet snel en effectief opgelost worden vooraleer het nieuws zich onder uw klanten verspreidt.
  • Bedwantsen bestrijden kan van nu af aan met minimaal gebruik van insecticiden. De behandelde ruimtes (Vb. Hotelkamers) kunnen direct opnieuw in gebruik genomen worden.
  • Er kunnen meerdere behandelingen tegelijkertijd uitgevoerd worden wat aanzienlijk wat tijd bespaart.
  • Kostenbesparend - bedwantsen bestrijden met Entotherm betekent vervangingskosten vermijden van voorwerpen die niet chemisch kunnen worden behandeld zoals matrassen en meubilair.
  • Dienstverlening van hoge kwaliteit - speciaal opgeleide experts stemmen de behandeling af op uw specifieke situatie voor het beste resultaat.

Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw bedrijf en medewerkers. Bovendien ondervindt u minimale hinder van de bestrijding van bedwantsen. Bel voor informatie over een professionele bestrijding van bedwantsen in uw bedrijf op het GRATIS nummer 0800/20 123 of stuur ons een email.

Download hier de Entotherm informatiebrochure

Entotherm hittebehandeling voor uw bedrijf

De Entotherm hittebehandeling is geschikt voor klanten van wie het bedrijf risico loopt op insectenplagen. Bijvoorbeeld:

Ook particuliere woningen kunnen last hebben van bedwantsen.