$imgalt

Bedwantsen

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen verspreiden zich snel en gemakkelijk, zijn lastig te ontdekken en moeilijk te bestrijden, wat ervoor heeft gezorgd dat de overlast van bedwantsen overal ter wereld toeneemt.

De beste manier om van een bedwantsenprobleem af te komen is met de hulp van een professionele bestrijder. Professionele bestrijdingen zijn bewezen succesvol en effectiever dan doe-het-zelf oplossingen. Doe-het-zelf middelen zijn niet sterk genoeg om een bedwantsenprobleem op te lossen.

Rentokil heeft verschillende methodes om bedwantsen te bestrijden:

De bestrijdingstechnici van Rentokil zijn uitgebreid getrainde, geschoolde en ervaren professionals. Ze kennen de gewoonten van bedwantsen en gebruiken deze kennis om de bedwantsen op te sporen en de juiste bestrijding te adviseren.

This video player requires JavaScript.

Bedwantsenbestrijding door Rentokil

Als u vermoedt dat uw bedrijf te maken heeft met een bedwantsenplaag, contacteer dan onmiddellijk Rentokil. Wij komen dan langs om een inspectie uit te voeren en om te zien of het wel degelijk om bedwantsen gaat of dat u last hebt van andere bijtende insecten. Er zijn andere insecten die bijten en soortgelijke problemen veroorzaken, zoals muggen, vlooien, teken en huisstofmijt. Onze expert in ongedierte kan u helpen om te bepalen over welke soort insect het gaat.

Als het inderdaad om bedwantsen gaat, gaan we over tot het determineren van de juiste bestrijdingstechniek. Dit alles uiteraard in samenspraak met u. Daarna wordt een afspraak met de service medewerker vastgelegd om de behandeling van de bedwantsen uit te voeren.

$imgalt

De Rentokil manier van werken is gebaseerd op het kubus principe. Bedwantsen verplaatsen zich namelijk vaak naar aangrenzende kamers. Daarom inspecteren we altijd de kamers die zich links en rechts naast de geïnfesteerde kamer bevinden, maar ook de kamers er net boven en onder. Als we in deze kamers ook bedwantsen aantreffen, herhalen we het kubus principe totdat er geen bedwantsen meer gevonden worden.

Bedwantsen bestrijden met biociden kan, maar het nadeel van deze behandeling is dat de eitjes ongevoelig zijn voor het product en dat de behandeling bijgevolg meerdere malen herhaald moet worden. Daarom heeft Rentokil een zeer effectieve en milieuvriendelijke behandeling ontwikkeld waarbij de bedwantsen door middel van stoom of hitte gedood worden in alle stadia van hun ontwikkeling – van ei tot larve tot volwassen bedwants. Het grote voordeel van deze methode is dat uw bedrijf een minimum aan hinder ondervindt van de behandeling en dat de kamers onmiddellijk weer in gebruik kunnen genomen worden.

Wie riskeert een bedwantsenplaag?

Meer en meer bedrijven krijgen te maken met bedwantsen – vooral bedrijven waar veel mensen samenkomen, overnachten of getransporteerd worden. Bijvoorbeeld:

Rentokil verwacht trouwens op termijn een toename van bedwantsen in kantoren omdat het aantal problemen met bedwantsen bij particulieren enorm stijgt. Bedwantsen zijn insecten die erg moeilijk te bestrijden zijn en een aanpak door professionals is in dit geval een absolute must. Hoe vroeger een bedwantsenplaag wordt gedetecteerd en behandeld, hoe kleiner de kans op een volledige infestatie van uw bedrijf.

Doordat bedwantsen op zo veel plekken voor kunnen komen is het bijna onmogelijk om te voorkomen dat bedwantsen je woning of bedrijf binnendringen. Er zijn wel een aantal maatregelen die je kunt nemen om bedwantsen te voorkomen.