$imgalt

Bedwantsen

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Online bedwantsen opleiding

De laatste jaren is het aantal meldingen van bedwantsen enorm gestegen. In 2014 noteerde Rentokil maar liefst een stijging van 44% in het aantal bedwantseninterventies in vergelijking met 2012!

Zorg er ook voor dat uw medewerkers degelijk gebriefd zijn over de gevaren van een infestatie door bedwantsen en het belang van een goede preventie. Zij zijn vaak de belangrijkste schakel in het voorkomen dat de bedwantsenplaag zich over heel uw hotel verspreidt.

Speciaal voor uw medewerkers ontwikkelde Rentokil een online training. Deze training informeert uw collega’s over de schuilplaatsen waar bedwantsen zich kunnen verschansen en waarop ze moeten letten om de tekenen van een aanwezigheid van bedwantsen snel te herkennen en hoe ze tewerk moeten gaan om een kamer op een efficiënte manier te doorzoeken. Vervolgens is het zaak om zo snel mogelijk contact op te nemen met het management om het bedwantsenprobleem te melden.

Vraag uw contactpersoon naar deze online training want bij bedwantsen is SNELHEID de belangrijkste factor. Hoe sneller u ze detecteert, hoe minder kans dat de bedwantsen zich kunnen verspreiden naar de rest van uw hotel.

This video player requires JavaScript.