$imgalt

Auditondersteuning

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 123  of mail ons

Auditondersteuning

Ongediertebestrijding en ongediertepreventie is altijd onderdeel van een audit. U kunt ons voor of tijdens een audit altijd benaderen voor advies en ondersteuning. Dit kan een vraag zijn over waar bepaalde informatie in myRentokil te vinden is, tot een van onze medewerkers die een dagdeel of dag bij u op kantoor is om vragen te beantwoorden. Wij kunnen bedrijven daarnaast helpen om de ongediertepreventie en ongediertebestrijding verder te professionaliseren.

HACCP

De voordelen van Rentokil

myRentokil bevat alle informatie die een auditor nodig heeft inzake ongediertebestrijding en -preventie. Aangezien myRentokil massa’s gegevens en analyses bevat, kan het handig zijn om wat extra uitleg te krijgen over het genereren van een specifiek rapport. Aarzel niet om ons telefonisch te contacteren voor hulp of om een beroep te doen op onze videoconferencing support. Onze myRentokil specialisten zullen u met plezier te woord staan om u te helpen. Als u het maximum rendement wil halen uit myRentokil kunnen wij u ook een uitgebreide training aanbieden voor de medewerkers die met het rapportagesysteem moeten werken. Dit kan ter plaatse of via video-conferencing.

Wilt u uw ongediertebestrijding en -preventie nog professioneler aanpakken zodat u moeiteloos de auditcontroles doorstaat? Rentokil kan u helpen om samen met u een effectief bestrijdingsplan uit te werken.

Wenst u meer informatie over de ondersteuning die wij kunnen bieden bij auditcontroles. Bel dan ons GRATIS nummer 0800 20 123 of stuur ons een email.