Rentokil Pest Control viert mee op 21 juli

21 juli 2013 wordt dit jaar een speciale dag. Het is niet alleen onze Nationale Feestdag maar bovendien volgt kroonprins Filip zijn vader Albert II op als onze nieuwe Belgische vorst.

Ook Rentokil Pest Control is aanwezig bij de activiteiten. Rentokil doet al sinds 1996 de ongediertebestrijding en –preventie bij onze Koninklijke Familie. Want ongedierte maakt nu eenmaal geen verschil tussen een rijhuis of een paleis. Het is dan ook van groot belang om ervoor te zorgen dat ongedierte geen kans krijgt om binnen te geraken en als het dan toch gebeurt, dan is het een kwestie van er snel bij te zijn om de ongedierteplaag onder controle te brengen.

In 2009 werd Rentokil Pest Control bekroond voor de jarenlange professionele dienstverlening met de titel van Gebrevetteerde Hofleverancier van België. Het is dan ook in die hoedanigheid dat wij ook op 21 juli 2013 deelnemen aan de feestelijkheden. Kom eens een kijkje nemen op de stand van de Vereniging van Hofleveranciers.

Wij stellen er onze producten voor het bestrijden van ongedierte tentoon. Wij wensen onze nieuwe vorst veel succes voor de toekomst en hopen dat het Koninlijk Paleis en Rentokil Pest Control de perfecte samenwerking nog lang kan verder duren.