Vlooien

Bereikbaar 24/7. Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Steeds een gekwalificeerde medewerker bij u in de buurt

Snelle, discrete en veilige service voor alle soorten ongedierte

Uw gecertificeerde partner in auditondersteuning

Vlooien

Vlooien zijn een veelvoorkomend probleem in huizen, vooral als er katten of honden wonen. Ze worden ook vaak aangetroffen na verhuizingen, in huizen waar voorheen huisdieren werden gehouden.

Vlooien kunnen ziektes overdragen, al komt dat in ons land zelden voor. De grootste overlast die ze veroorzaken bestaat uit het bijten van mensen en huisdieren.

Vlooien bijten niet enkel honden en katten. Ook andere harige dieren zoals konijnen, ratten, muizen en vee zoals varkens kunnen last hebben van vlooien.

Vlooien zijn parasieten. Vlooienbeten zijn niet pijnlijk maar kunnen toch veel jeuk en huidirritatie veroorzaken. Sommige huisdieren kunnen zelfs allergisch zijn voor het speeksel van vlooien.

Wilt u vlooien laten bestrijden? Bel dan nu met Rentokil of vul het contactformulier in.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Meer lezen over onze expertise bij u in de buurt

Postcode

Vlooien bestrijden met de hulp van Rentokil

Vlooien hebben geen vleugels, maar ze hebben ongelooflijk krachtige benen. Deze benen stellen hen in staat lange afstanden te springen en zich gemakkelijk tussen u en uw huisdier te bewegen, en daarbij jeukende beten achter te laten.

Succesvolle vlooienbestrijding vraagt om een behandeling van zowel uw woning als uw huisdier(en), als u ze hebt.

Bij Rentokil, bieden wij een veilige, effectieve behandeling voor uw huis of bedrijf om uw probleem met vlooien op te lossen. Onze ervaren, lokale bestrijdingstechnici kennen de gewoontes van vlooien en voeren een behandeling uit die veilig is voor u, uw gezin en uw huisdieren.