Vlooien

Neem contact met ons op via 0800 20 160  of mail ons

Vlooien

Vlooien zijn een veelvoorkomend probleem in huizen, vooral als er katten of honden wonen. Ze worden ook vaak aangetroffen na verhuizingen, in huizen waar voorheen huisdieren werden gehouden.

Vlooien kunnen ziektes overdragen, al komt dat in ons land zelden voor. De grootste overlast die ze veroorzaken bestaat uit het bijten van mensen en huisdieren.

Vlooien bijten niet enkel honden en katten. Ook andere harige dieren zoals konijnen, ratten, muizen en vee zoals varkens kunnen last hebben van vlooien.

Vlooien zijn parasieten. Vlooienbeten zijn niet pijnlijk maar kunnen toch veel jeuk en huidirritatie veroorzaken. Sommige huisdieren kunnen zelfs allergisch zijn voor het speeksel van vlooien.

Wilt u vlooien laten bestrijden? Bel dan nu met Rentokil of vul het contactformulier in.

Vlooien bestrijden met de hulp van Rentokil

Vlooien hebben geen vleugels, maar ze hebben ongelooflijk krachtige benen. Deze benen stellen hen in staat lange afstanden te springen en zich gemakkelijk tussen u en uw huisdier te bewegen, en daarbij jeukende beten achter te laten.

Succesvolle vlooienbestrijding vraagt om een behandeling van zowel uw woning als uw huisdier(en), als u ze hebt.

Bij Rentokil, bieden wij een veilige, effectieve behandeling voor uw huis of bedrijf om uw probleem met vlooien op te lossen. Onze ervaren, lokale bestrijdingstechnici kennen de gewoontes van vlooien en voeren een behandeling uit die veilig is voor u, uw gezin en uw huisdieren.

Rentokil: uw partner in ongediertebestrijding

Altijd bij u in de buurt

Postcode

Bedrijven

0800 20 123

Particulieren

0800 20 160